Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Calatori emite noile abonamente saptamanale

ro

08 Jan, 2009 19:40 1160 Marime text

Compania CFR Călători aduce la cunoştinţă publicului că, începând cu data de 10 ianuarie va reînnoi oferta cu noi legitimaţii de călătorie, care constau în  abonamente săptămânale, cu număr nelimitat de călătorii, valabile la trenurile: accelerat, rapid  şi intercity.

Abonamentele săptămânale se vor emite la clasa a 2-a, pentru distanţa maximă de 300 de km şi oferă o reducere la jumătate de preţ, faţă de cel integral al unei călătorii normale. Ocuparea locului la trenurile accelerate sau rapide se poate face cu achitarea tarifului de rezervare. Abonamentele eliberate pentru trenurile Intercity nu dau dreptul la rezervarea locurilor, călătorii putându-le ocupa pe cele libere. Pentru călătoria cu trenurile rapid, intercity sau la clasa 1, se vor achita integral diferenţele tarifare şi tichetul de rezervare, după caz.   

Abonamentele lunare cu număr nelimitat de călătorii pentru trenurile personale se emit la clasa 1 şi a 2-a până la distanţa de 300 de km. Pentru trenurile accelerat, rapid şi intercity, abonamente lunare la clasa a 2-a se dau până la distanţa maximă de 300 de km. Legitimaţiile de călătorie nenominale, lunare cu număr nelimitat de călătorii, la trenul personal pentru toate liniile CFR se emit la clasa 1 şi la clasa a 2-a, fiind valabile pe orice distanţă, iar abonamentele săptămânale cu număr nelimitat de călătorii, la trenuri personale, se emit la clasa a 2-a, până la distanţa maximă de 300 km.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii