Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cezar Preda PNL si PSD nu vor face niciodata alianta

ro

19 Sep, 2010 23:00 1468 Marime text

Vicepresedintele PD-L, deputatul Cezar Preda, considera ca liberalii si social-democratii nu vor face niciodata o alianta, in opinia sa cele doua partide facandu-si concurenta in Opozitie.

"Guvernul din umbra al PNL demonstreaza inca o data ca liberalii nu vor face niciodata alianta cu PSD, si nici PSD cu liberalii, ei fiind prea ocupati acum sa arate care este pe locul intai. Ambele partide au castigat procente in sondaje pe ce n-am facut noi bine si nu pe ceea ce ar putea face ei bine pentru romani, dar aceste iluzii se vor narui intr-o noapte. Guvernul din umbra al liberalilor este ca apa sfintita, nu face nici rau, nici bine", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, Cezar Preda.

El spune ca "este o chestiune psihologica" daca Crin Antonescu "crede ca ii va mobiliza pe liberali sa monitorizeze altfel Guvernul decat au facut-o pana acum".

"Este treaba domniilor lor. Decalajul din sondaje va fi recuperat de noi pentru ca fiecare zi de acum inainte este o zi in care stim ce avem de facut(...)este un drum greu, la care am fost lasati singuri, ceilalti au fugit, au fugit si din Parlament, au fugit si de la solutiile pe care trebuiau sa le dea romanilor crezand ca este de ajuns sa castige procente, dar aceste iluzii se vor narui intr-o singura noapte", a afirmat liderul democrat-liberal.

Sursa: Ziare.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii