Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerșetoare depistată de polițiștii locali din Constanța. Incredibil la ce variante apela pentru a cerşi

ro

05 Nov, 2018 09:29 1813 Marime text

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Astfel, în data de 04.11.2018, lucrătorii instituției au depistat  o femeie, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Medgidia, județul Constanța, care se folosea de un  minor în vârstă de 3 ani în vederea obtinerii unor foloase materiale de la trecătorii din zona ICIL, vis a vis de Policlinca nr.2.

Persoana în cauză își tinea fiul în brațe și cerea insistent bani de la trecatori.

Întrucât fapta întrunea elementele constitutive ale unei infractiuni au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, a fost notificata si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta pentru a dispune masurile legale ce le intra in competenta.

Pe această cale,  cetățenii sunt rugaţi să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună, să asigurăm un climat public civilizat.

Sursa foto: Poliţia Locală Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii