Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV se pregăteşte să instruiască marinari din toată lumea

ro

06 Jul, 2012 12:18 1281 Marime text

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV intenționează, în viitorul apropiat, să atragă tot mai mulți cursanți din afara granițelor țării. Noua strategie de promovare a imaginii CERONAV are ca scop o mai bună poziţionare pe piaţa internaţională şi dobândirea renumelui de competitor redutabil.
„Am început să ne gândim la modalităţi prin care CERONAV să pătrundă mai bine pe pieţele externe. Atât calitatea serviciilor oferite, cât şi facilităţile de instruire de care dispunem ne permit intrarea în competiţie pe piaţa globală. Un alt avantaj al CERONAV îl reprezintă preţurile relativ mici în comparaţie cu cele practicate de centrele similare din străinătate. CERONAV trebuie să se deschidă mai mult spre forţa de muncă din ţările învecinate precum Bulgaria, Moldova, Ucraina, Slovacia, fostele republici iugoslave, dar şi mai departe în ţările africane precum Nigeria sau Senegal, care pot furniza un număr destul de mare de navigatori. Atragerea de cursanţi străini este posibilă prin dezvoltarea unei strategii de imagine la care am început deja să lucrăm", a declarat directorul general al CERONAV, Ovidiu Cupşa.

Noua strategie vizează în principal identificarea şcolilor de profil din străinătate şi demararea unor colaborări în domeniul instruirii personalului maritim, aderarea la organizaţii şi asociaţii internaţionale din domeniu care să permită promovarea imaginii CERONAV în afară, participarea la expoziţii internaţionale, prezentarea şi diseminarea informaţiilor despre CERONAV în cadrul conferinţelor internaţionale, dar şi anunţuri publicitare în revistele de specialitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii