Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV contribuie la combaterea fenomenului pirateriei

ro

30 Jul, 2012 12:30 1437 Marime text

Începând din luna septembrie, CERONAV va desfăşura cursuri de pregătire de securitate a navei pentru o sută de cursanţi din Nigeria. Aceştia sunt foşti militari care vor urca la bordul navelor având misiunea de prevenire a ameninţărilor aduse navei, controlul accesului la bord şi luarea măsurilor antipiraterie.

„CERONAV răspunde cerinţelor specifice de instruire de pe piaţa internaţională şi contribuie în acelaşi timp la contracararea fenomenului pirateriei în zonele deja cunoscute ca fiind controlate de piraţi" a declarat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

„Decizia de a trimite cei o sută de cursanţi la CERONAV a venit în urma comparării serviciilor oferite de CERONAV cu cele ale altor centre similare din Marea Britanie, Cipru sau Malta. Nu numai preţurile, dar şi profesionalismul, experienţa personalului, precum şi dotările de top şi înalta performanţă a utilităţilor oferite de CERONAV, comparabile sau chiar mai bune decât cele ale altor centre similare, au stat la baza alegerii făcute" a afirmat Cristian Şerban, directorul general al Hasta Security Solutions, firma cu management româno-britanic cu care CERONAV a semnat contractul de colaborare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii