Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerere de demolare a unor clădiri din curtea Spitalului municipal (zona Policlinica 2), depusă de vicepreședintele CJC, Claudiu Iorga Palaz (galerie foto)

ro

12 Dec, 2018 16:56 1879 Marime text
Vicepreședintele CJC, Claudiu-Iorga Palaz a vorbit pe pagina sa de Facebook, despre cererea pentru autorizația de demolare a unor clădiri din curtea spitalului municipal ( zona Policlinica 2).
                             
"Azi am depus cererea pentru autorizația de demolare a unor clădiri din curtea spitalului municipal(zona Policlinica 2), clădiri aflate în imediata vecinătate a instituțiilor medicale constănțene. Toată zona este un focar de infecție după cum se poate observa din fotografii. Clădirile sunt din anul 1940!!! Sunt într-o stare avansată de degradare! De ce a fost nevoie sa treacă atita timp fără sa de demoleze și zona sa fie un focar de infecție?! Ce au făcut cei responsabili din fosta conducere CJC? Au dormit sau au avut interese pentru a lasă zona în paragină!? De ce presa nu a scris nimic de toate aceste “mizerii”? După demolare se va pune pământ vegetal și gazon! Așa cum este normal și civilizat! Concluziile le trageți singuri dumneavoastră! Deci se poate cu un profesionist", a menționat Vicepreședintele CJC, Claudiu-Iorga Palaz. 


Sursa foto: Facebook Claudiu-Iorga Palaz 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii