Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce susține Pavel Abraham, avocatul familiei Bercea, cu privire la banii pe care i-ar fi primit Mircea Băsescu

ro

19 Aug, 2014 21:18 2219 Marime text
Mircea Băsescu ar fi primit bani de la familia lui Bercea Mondial încă de acum trei ani, începând din anul 2011, a declarat astăzi avocatul Pavel Abraham.

“Există 60-80 de pagini de transcrieri din care rezultă în mod indubitabil că banii s-au dat încă începând din 2011″, a spus avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, referindu-se la probe din dosarul în care Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor, scrie știripesurse.ro.

Amintim că Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluție favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel (Bercea Mondial) era judecat pentru tentativă de omor, întrucât și-a înjunghiat un nepot.

Totodată, în urma unei plângeri formulate de Mircea Băsescu, mai mulţi membri ai familiei Anghel sunt trimişi în judecată pentru că l-ar fi şantajat pe fratele președintelui. Aceștia sunt cercetaţi pentru că i-ar fi solicitat lui Mircea Băsescu suma de 280.000 de euro, ameninţând că în cazul în care nu vor intra în posesia banilor, vor dezvălui informaţii compromităţoare despre acesta şi familia sa, afirmând că dețin mai multe înregistrări audio-video pe care le-au depus la DNA, făcând și publice o parte dintre acestea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii