Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce surprize le-au mai făcut șoferii, în ultimele ore, polițiștilor rutieri constănțeni

ro

25 May, 2019 13:28 1776 Marime text
Vineri, 24 mai a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Secundară din localitatea Făurei, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tot ieri, în jurul orei 19.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În aceeași zi, în jurul orei 22.55, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate, pe DJ 225, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 25 mai a.c., în jurul orei 03.40, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sasu Gheorghe din Constanța, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii