Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:50 24 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune primarul Mangaliei despre situaţia podului de la Agigea

ro

21 Jun, 2013 15:14 808 Marime text
Primarul Mangaliei, Cristian Radu, „apreciază promptitudinea demersurilor întreprinse de senatorii USL şi prefectul judeţului Constanţa, la nivelul CNADNR pentru deblocarea traficului pe podul de la Agigea”, se menţionează într-un comunicat de presă.
„În urmă cu câteva zile am ridicat această problemă la reuniunea senatorilor USL, desfăşurată la Neptun. Ca şi alţi colegi primari din sudul judeţului, am considerat inacceptabil ca, în plin sezon,  jumătate din podul de la Agigea să fie închis. Atât parlamentarii USL de Constanţa, cât şi prefectul Eugen Bola au făcut demersuri pentru rezolvarea situaţiei. De aceea, acum ţin să le mulţumesc deopotrivă pentru implicarea în sprijinirea turismului din sudul litoralului”, a declarat edilul şef al Mangaliei.
Reamintim că în urma lucrărilor de consolidare, podul de la Agigea fusese închis pe două dintre cele patru benzi, urmând să fie redeschis în a doua jumătate a lunii august. În urma unei întâlniri între prefectul judeţului, reprezentanţii CNADNR, proiectant şi constructor, s-a decis reluarea traficului pe toate cele patru benzi ale podului, cu menţinerea restricţiei de viteză la 50 km/h.

Ti-a placut articolul?

Comentarii