Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Decebal Făgădău despre lucrările demarate în Parcul Arheologic

ro

29 Nov, 2016 13:49 2571 Marime text
După şedinţa ordinară a Consiliului local al municipiului Constanţa, primarul Decebal Făgădău susţine o conferinţă de presă.
 
Referitor la lucrările demarate în Parcul Arheologic, primarul Constanţei a anunţat că „se află în procedura de semnare a contractului”.
 

„Se va face o analiză corectă a stadiului actual al lucrărilor, s-au produs deteriorări şi se caută posibilitatea de a se îndrepta împotriva celor care ne-au blocat mai bine de un an. Nu accept să pierd bani europeni doar pentru că cineva s-a gândit să conteste de patru ori”, a declarat, în cadrul conferinţei, Decebal Făgădău.

 

„Acum sunt lucrări pregătitoare, iar pe 1 mai 2017 vom finaliza parcul cu bani din bugetul local”, susţine primarul Constanţei.

 
Menţionăm că, potrivit site-ului Primăriei, pe 18.11.2016, municipalitatea a semnat contractul cu nr. 159.455 privind reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic.



Citeşte şi Proiect european pierdut. Parcul Arheologic, reabilitat pe banii constănţenilor! Trei milioane de euro pentru Mobitom şi Pomacost! (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii