Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun medicii Tânăra, implicată în accidentul rutier de ieri, în continuare în stare gravă

ro

18 Oct, 2013 10:01 2877 Marime text
Tânăra de 27 de ani, din Constanţa, care a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată, ieri, într-un accident rutier, este în continuare în stare gravă.

„Pacienta este în stare comatoasă, ventilată mecanic”, a declarat directorul medical al unităţii sanitare, Cătălin Grasa.

Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, ieri, la ora 11.20, Marian Ciurea, de 43 de ani, din Năvodari, se afla staţionat cu o autoutilitară pe strada Mircea cel Bătrân pe sensul de mers dinspre bulevardul Mamaia către strada Nicolae Iorga. Din cauza neasigurării la punerea în mişcare de pe loc pentru a se încadra prin viraj stânga pe strada Nicolae Iorga, spun oamenii legii, l-a obligat pe Marius Andrei Gombar, de 23 ani, din Constanţa, care conducea un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, să vireze dreapta pentru a evita impactul, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă.

Aici, maşina condusă de Marius Andrei Gombar a accidentat-o grav pe Elisabeta Toacă, de 27 de ani, care se deplasa regulamentar. Victima a fost proiectată într-un stâlp de iluminat public. După lovirea pietonului, autoturismul a lovit semaforul intersecţiei, pe care l-a rupt. Între cele două autovehicule nu a existat impact. Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dragos 22 Jan, 2014 17:32 este fratele meu!!!