Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce s-a discutat, ieri, în Şedinţa Consiliului Local Mangalia

ro

03 Aug, 2013 03:32 1888 Marime text
Consilierii locali din municipiul Mangalia au aprobat, vineri, 2 august, în cadrul unei şedinţe ordinare mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administraţia publică locală.
   Unul dintre aceste proiecte se referă la modificarea şi completarea Regulamentului de gestionare a populaţiei canine din municipiul Mangalia. Potrivit noilor reglementări, pentru câinii care au fost încredinţaţi anterior, în baza declaraţiei angajament, ridicaţi de pe domeniul public de către echipajul specilizat, taxa de revendicare în valoare de 212,54 lei va fi dublată la a doua şi următoarele revendicări.
    Alte proiecte de hotărâre adoptate de CL Mangalia au vizat modificarea şi completarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public de Asistenţă Socială, dar şi un Regulament de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public ADPP.
    În aceeaşi şedinţă consilierii locali au adoptat un alt proiect privind completarea H.C.L. nr. 68/26.10.2012, care se referă la acordarea unor ajutoare de urgenţă-tichete sociale.
    Conform documentului, tichetele sociale se vor acorda tuturor celor care îndeplinesc condiţiile prevăzute de hotărâre, în urma unei verificări minuţioase a dosarelor depuse.
    De asemenea, consilierii locali au votat pentru o rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs, în sensul că s-a aprobat o suplimentare bugetară pentru sectorul de Învăţământ, Asistenţă Socială, Cultură şi Recreere ce însumează o valoare de peste un milion de lei.
   Prezent la şedinţa CL, primarul Cristian Radu a informat consilierii locali despre rezultatele vizitei oficiale în Israel şi posibilitatea derulării unor investiţii a oamenilor de afaceri din această ţară, în zona Mangaliei.          Totodată, Cristian Radu a mai precizat că ajutorul de 3000 de lei acordat de municipalitate elevului Alin Neagu, care s-a întors, ieri, din SUA unde a reprezentat România cu succes la UNESCO a fost un pas imortant în recunoaşterea performanţelor copiilor merituoşi ai oraşului. "Banii Primăriei trebuie să se ducă în astfel de direcţii şi felicit consilierii locali că au susţinut acest proiect", a spus edilul Cristian Radu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii