Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce caută avioanele pe Centura Constanţei

ro

19 Jun, 2012 23:26 3528 Marime text

243338-varianta-constanta.jpgPe hărţile Google Earth, în locul maşinilor, într-un nod rutier din zona oraşului Constanţa se pot vedea două avioane. "Cautand derivatiile centurii Constantei, sa vad ce posibilitati vor exista in viitor pentru alegerea traseelor (centura nu este finalizata inca), am observat, in nodul rutier cautat de mine, doua ditamai avioanele.

Probabil ca cei de la Google s-au incurcat in suprapuneri, dar m-a amuzat si am vrut sa impartasesc cu toata lumea aceste imagini", scrie Daniel Popa, cititorul care a trimis pe adresa redacţiei fotografiile de mai sus.

Sursa: Romanialibera.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ce Indraznet e, aproape ca zici ca e impartial 20 Jun, 2012 08:02 Nu este nici o incurcatura, avionul alb este un Boeing 737 probabil cel cargo care il puteti vedea stationand pe Aeroportul Constanta si care in poza se afla la joasa altitudine pt incadrarea pe panta si aterizarea pe pista 36 de la Kogalniceanu - daca va duceti mai sus vedeti pista respectiva. Cel colorat este o supraimpunerea foto datorita vitezei sau umbrei lui