Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a declarat ministrul Apărării Naționale după decizia Curții de Apel de suspendare a decretului de prelungire a mandatului șefului SMAp

ro

31 Jan, 2019 13:55 1556 Marime text
Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat joi că a aflat decizia Curţii de Apel Bucureşti în cazul şefului Statului Major al Apărării (SMAp), precizând că soluţiile în această situaţie urmează să fie găsite ''de acum înainte'', transmite Agerpres.ro

El a făcut această precizare la finalul Reuniunii informale a miniştrilor Apărării din ţările membre UE, care are loc în aceste zile la Bucureşti.

"Cred că nu este contextul bun să vorbim despre o astfel de situaţie. Este o chestiune care ţine, până la urmă, de Ministerul Apărării Naţionale, este chestiune strict administrativă. Am aflat acum de această decizie. O să vedem soluţiile pe care o să le avem de acum înainte, discuţiile cu preşedintele", a afirmat Leş.


Curtea de Apel Bucureşti a admis joi o cerere depusă de Ministerul Apărării Naţionale) prin care se solicită suspendarea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului SMAp, generalul Nicolae Ciucă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii