Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul Doru Iuga şi prostituaţii se extinde Scandal cu acuze de perversiuni sexuale la Biserica de la Palatul Cotroceni

ro

28 Jul, 2011 08:14 2052 Marime text

Un prostituat din dosarul de proxenetism homosexual în care apare şi directorul OTV, Doru Iuga, susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu preotul de la Biserica de la Palatul Cotroceni, Irineu Dogaru.

Cristian Ştefan (18 ani) a povestit în exclusivitate pentru reporterii Adevărul faptul că în urmă cu aproximativ un an şi zece luni, când era minor, a făcut sex cu părintele Irineu de la Patriarhie. Băiatul ştia că numele de familie al monahului este Buzurin din cauză că avea acest nume la adresa de messenger, lucru pe care băiatul l-a relatat şi anchetatorilor. Procurorii nu au găsit niciun preot cu numele acesta.

Din spusele tânărului, părintele căruia i-a căzut în mreje Cristian este nimeni altul decât parohul bisericii de la Palatul Cotroceni, Irineu Dogaru. „Mi-a făcut legătura cu el un prieten. Ne-am întâlnit într-o joi-seară, pe la 21.30, în faţa Hotelului Horoscop. Io am venit cu taxiul şi mă aştepta acolo cu BMW-ul lui de serviciu. Era îmbrăcat în haine preoţeşti, dar nu avea cruce la gât. M-a întrebat cât iau pentru sex anal şi oral. I-am făcut un preţ de 350 de lei şi mi-a dat o hârtie de 100 de euro", spune băiatul.

Cristian susţine că preotul i-ar fi mărturisit că îi plac tipii creoli şi că e atras de el. „Am mers cu dânsul la chilia sa de la Patriarhie, care este prima pe partea stângă, după o grădină, cum intri de pe 11 Iunie. M-a dus în casă, în sufragerie şi mi-a pus un pahar cu suc. Am vorbit puţin. Vorbea exact cum vorbesc femeile, nu ca un preot, cu „puiule", cu „iubitu". După vreo zece minute m-a invitat în dormitor", spune Cristian.

Băiatul povesteşte că interiorul arăta destul de bine. „Avea totul nou: combină muzicală, un şifonier mare, două canapele, calculator cu plasmă şi televizor.M-a întrebat ce filme prefer - cu gay, cu lesbiene, cu cupluri. Avea un dulăpior sub televizor unde ţinea tot felul de CD-uri. I-am spus că vreau cu cupluri".

După câteva minute, mai povesteşte băiatul, preotul s-a dezbrăcat şi au întreţinut relaţii sexuale orale şi anale. „M-a întrebat ce poziţie îmi place mai mult. El era pasiv. S-a pus capră şi în timp ce făceam sex mi-a spus să-l strig „fă", să-l scuip, să-i spun că e curva mea şi să-i dau palme peste cap. Toţi au fantezii d-astea. A durat aproximativ 25 de minute tot actul", povesteşte el.

Ştefan spune că s-au întâlnit de aproximativ şase-şapte ori, ulterior, într-un interval de două-trei luni, pentru a face sex.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a vedea ce reacţie a avut preotul şi pentru a asculta a doua parte a declaraţiilor băiatului.

Sursa: www.adevarul.ro/locale/bucuresti

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii