Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:22 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazinoul din Constanța se deschide publicului pentru o zi

ro

14 Sep, 2016 10:12 2580 Marime text
Mâine, începând cu ora 13.00, Cazinoul din Constanța se va deschide pentru a găzdui dezbaterea cu titlul „Patrimoniul Regal la Marea Neagră” și expoziția „Scurtă istorie în imagini a Cazinoului din Constanța”.
 
Evenimentul se va bucura de prezența unor personalități recunoscute în domeniu: academicianul Șerban Sturdza, președintele Ordinului Arhitecților din România, filiala București, Daniel Șandru, secretar de stat, coordonator al Departamentului Centenar din cadrul Cancelariei Primului-Ministru și director onorific al revistei de cultură contemporană Timpul, Raluca Știrbăț, pianistă și inițiatoarea campaniei de salvare a casei lui George Enescu de la Mihăileni, Doina Păuleanu, director al Muzeului de Artă din Constanța, Radu Cornescu, arhitect, și Florin Anghel, profesor la Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.
 
Seara zilei de mâine va continua la Muzeul de Artă din Constanța cu un recital susținut de pianista Raluca Știrbăț, președinte al Societății Internaționale „George Enescu” din Viena, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă pentru ambele evenimente. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii