Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant. Un bărbat a înjunghiat un câine maidanez care a intrat în scara unui bloc. Ce măsuri au luat polițiștii

ro

15 Jun, 2018 10:45 1994 Marime text
Joi, 14 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au depistat şi identificat un bărbat  în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii  de  rănirea sau schingiuirea animalelor,  faptă comisă pe raza sectorului 3. 
 
Potrivit Poliției Capitalei, la data de 14.06.2018, în jurul orei  23.00,  poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie au fost sesizaţi prin sistem 112,  cu privire la faptul că la o adresă din sectorul 3 un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a înjunghiat un câine fără stăpân, care intrase în scara blocului.
 

”Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat la scurt timp, pe o alee din zonă, un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul subunităţii pentru audieri.
Câinele a fost transportat la o clinică veterinară pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta rămânând internat în vederea administrării tratamentului specific” - au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 13 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.
 

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au mai precizat polițiștii. .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii