Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant. O fată de 12 ani a încercat să se sinucidă. Incredibil de ce a ales minora să își pună capăt zilelor

ro

06 Oct, 2018 14:03 1761 Marime text
O minoră în vârstă de 12 ani din comuna vasluiană Puieşti a fost preluată, sâmbătă, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, după ce ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor, transmite Agerpres.ro

Iniţial, la numărul de urgenţă 112, s-a anunţat faptul că fata este în stop cardio-respirator după ce a încercat să se spânzure, dar echipajul SAJ a găsit-o conştientă. 

Poliţia a demarat cercetări în acest caz.

"Fetiţa i-a povestit poliţistului care s-a deplasat la faţa locului că era foarte supărată din cauză că mama sa a plecat de acasă în urmă cu două luni şi s-a stabilit într-un alt sat. În familie mai sunt trei copii minori, în vârstă de 10, 15 şi 16 ani, care locuiesc acum doar cu tatăl", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.


Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au fost sesizaţi şi vor demara o serie de verificări în familia fetei, pentru a stabili dacă se impune luarea unor măsuri speciale. Cel mai probabil, fetiţa va fi introdusă într-un program de consiliere psihologică.

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii