Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Caz șocant în Capitală. Un bărbat ar fi fost împins în fața tramvaiului de un om al străzii. Victima a decedat

ro

01 Feb, 2019 17:48 1901 Marime text
Caz șocant în Capitală. Un bărbat de 65 de ani a fost rănit după ce a fost lovit de un tramvai. Polițiștii încearcă să afle cum a avut loc acest accident. Potrivit Societății de Transport București, bărbatul a fost împins în fața tramvaiului, informează Digi24.ro

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Progresului, în stația Calea 13 Septembrie.

Societatea de Transport București a precizat, pe contul de Twitter, că bărbatul, despre care spune că are 54 de ani, se afla pe refugiu și a fost împins de un om al străzii în fața tramvaiului. Bărbatul a fost lovit, lateral, de tramvai. 

Zona 13 septembrie este blocată. Zeci de tramvaie au fost oprite, iar circulația nu va fi reluată până când polițiștii nu încheie cercetările. 

În aceste condiții, liniile 1, 8, 11, 25 au fost deviate. STB a anunțat că s-a format linie navetă pentru călători.

Sursa: Digi24.ro

UPDATE. 

Un bărbat a murit în staţia Calea 13 septembrie, după ce a fost împins în faţa tramvaiului de un om al străzii, a informat, vineri, Societatea de Transport Bucureşti (STB) conform Agerpres.ro

"Pe Şoseaua Progresului, accident mortal în staţia Calea 13 septembrie. Un călător neidentificat, în vârstă de 54 de ani, aflat pe refugiu, a fost împins de un om al străzii şi a fost lovit lateral de tramvai. Liniile 1, 8, 11, 25, deviate. S-a format linie navetă pentru călători", a anunţat STB, pe Twitter.


Linia navetă pentru preluarea călătorilor funcţionează pe Şoseaua Progresului. Liniile 8 şi 25 sunt deviate pentru întoarcere la Gara Basarab iar liniile 1 şi 11 la Depoul Militari şi la Terminalul Ghencea. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii