Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Catalin Tolontan nu mi s-a propus si nu voi accepta sefia TVR

ro

29 May, 2010 20:41 1983 Marime text

Jurnalistul Cătălin Tolontan a spulberat zvonurile care-l dădeau drept noul favorit pentru şefia televiziunii publice, într-o postare făcută pe blogul său, arată www.realitatea.net . "Nimeni din PD-L, din nici un alt partid şi de la nicio instituţie publică sau privată, nimeni ca să fie clar nu mi-a propus aşa ceva.

Auzisem de ceva vreme că circula varianta, dar nu m-au contactat, nu m-au tatonat, nu pur şi simplu", a scris jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său, ca reacţie la ştirea publicată de cotidianul.ro, potrivit căreia ar fi devenit varianta favorită a TVR-ului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • apostul 29 May, 2010 23:28 Acest individ, cu fata umana, zis Tolontan care ar face orice pentru interesul propriu, se si vedea favoritul pentru televiziunea nationala. Asta ne mai trebuia acum, un personaj alunecos, dornic de senzatie din orice zboara, fara competenta in conducerea unei institutii de calibrul TVR. Mai bine nu.
  • apostul 29 May, 2010 22:13 Acest individ, cu fata umana, zis Tolontan care ar face orice pentru interesul propriu, se si vedea favoritul pentru televiziunea nationala. Asta ne mai trebuia acum, un personaj alunecos, dornic de senzatie din orice zboara, fara competenta in conducerea unei institutii de calibrul TVR. Mai bine nu.