Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casele de lux ale policienilor.Vezi cine are apartament la Năvodari (video)

ro

19 Jul, 2011 23:48 1895 Marime text

 

vacanta_72935100.jpgUnde fugim de caniculă? Mulţi dintre noi am putea spune: cât mai aproape de un aparat de aer condiţionat. Politicienii au însă şi alte soluţii la îndemână. Alpii Austrieci, Palma de Mallorca, New York, Predeal sau Năvodari sunt doar câteva dintre locurile în care aceştia şi-au cumpărat proprietăţi de lux.

Bucureşti, 35 de grade, Palma De Mallorca, Spania - 29 de grade. Senatorul Radu Berceanu are un apartament proprietate personală pe celebra insulă spaniolă, chiar în prima linie a plajei. Berceanu l-a cumpărat în 1999, atunci când era ministrul Industriilor în guvernarea CDR.

 


Seefeld, Austria - 27 de grade. Senatorul PSD, Miron Mitrea a făcut o alegere şi mai bună. Poate respira oricând aerul curat din Alpi pentru că şi-a cumpărat în 2007 o "căsuţă" de vacanţă de 160 de metri pătraţi, pe care a dat 450.000 de euro.

New York sau Elmhurst, Statele Unite - 27 de grade. Acolo se pot răcori alţi doi democrat liberali - Cristian Boureanu şi Silviu Prigoană care au ales să investească pe pământ american.

Alţii au preferat peisajul autohton de munte. La Predeal, de exemplu, sunt doar 24 de grade. Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi-a construit acolo încă din 2002 o casă de vacanţă.

Şi colegii lui de Guvern, Sebastian Lăzăroiu şi Gheorghe Ialomiţianu, s-au orientat bine. Primul se poate relaxa în apartamentul pe care îl are în Azuga, celălalt într-un spaţiu mai generos, la Bran.

Adrian Năstase şi-a făcut din proprietatea de la Cornu a doua reşedinţă. Una care îi aduce nu doar linişte şi aer curat, ci şi bani.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu poate face plajă la Năvodari. Acolo are un apartament de lux de 136 de metri pătraţi, cumpărat în 2004, într-o zonă cu vedere la mare.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii