Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Carnagiu pe o șosea din județul Mureș. Un autotren și două autoturisme, implicate. Sunt mai multe victime, printre care două decedate (galerie foto)

ro

22 May, 2019 17:55 3807 Marime text
Un tragic accident rutier a avut loc în această după amiază în județul Mureș, la ieșire din localitatea Suseni către Brâncovenești. 

Potrivit ISU Mureș în accident au fost implicate un TIR și două autoturisme. 

În urma accidentului au rezultat două victime decedate (cod negru) și patru victime stabile (cod verde). 

Din cauza evenimentului rutier circulația a fost blocată pe ambele sensuri. 

Autotrenul implicat în accident transporta tocătură lemnoasă. 

„La fața locului intervine Detașamentul Reghin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD B2 de la Reghin, un SMURD B2 de la Deda și o ambulanță SAJ cu medic” - au transmis reprezentanții ISU Mureș. . 

UPDATE. Oficial de la Centrul Infotrafic 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15 (E 578), la kilometrul 114+200 de metri, între localităţile Suseni şi Brâncoveneşti, judeţul Mureş, s-a produs un accident rutier pe fondul neacordării de prioritate, în care au fost implicate un tir şi două autoturisme. Din impact tirul s-a răsturnat, iar cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, intrând în şantul de pe marginea drumului. Momentan nu se cunoaşte numărul total al victimelor, iar la faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Sursa foto: ISU Mureș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii