Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:26 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana isteţilor, la Maritimo Shopping Center!

ro

23 Jan, 2014 17:46 1174 Marime text
Maritimo Shopping Center găzduieşte sâmbătă, 25 ianuarie, o nouă ediție “Caravana isteţilor - ştiu, mă informez, deci sunt cel mai bun”, un eveniment cu totul şi cu totul special, dedicat copiilor inteligenţi, cu simţul umorului şi cu mult chef de joacă şi jocuri.

Evenimentul va avea loc la Info Desk între orele 16.00 și 20.00 și îl va avea ca invitat special pe Comisarul Christian Ciocan, care se va afla la dispoziția tuturor copiilor prezenți și, de ce nu, și a părinților.

Ca și până acum, toţi participanții vor avea parte de un program complet, cu multe momente artistice susţinute de copii de la diferite cluburi de talente, jocuri şi concursuri unde cei mici vor primi trofee la fiecare secțiune în parte. Distracţia va fi împletită cu noţiuni de prevenție şi concursuri cu tematică rutieră, reprezentanţii Serviciului de Poliţie Rutieră Constanţa fiind parteneri ai Caravanei. De la acest eveniment nu vor lipsi, ca de fiecare dată, reprezentanţii Institutului pentru Prevenirea Criminalităţii, care vor oferi sfaturi atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

„Caravana isteţilor” este adusă la Maritimo Shopping Center de Revista “Bubu - cel mai bun prieten”, cea mai importantă revistă lunară, exclusiv educaţională, distribuită la nivel naţional. Printre partenerii “Caravanei isteţilor” se numără Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direcţia Rutieră, Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Asociaţia pentru Promovarea Istoriei României şi Asociaţia „Adept România”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii