Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Carambol rutier pe DN6. Trei autoturisme, implicate. Traficul se desfăşoară pe o bandă pe sens

ro

07 May, 2019 11:42 1629 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Mehedinţi, pe DN6 Orşova- Drobeta Turnu –Severin, la kilometrul 349+480 de metri(localitatea Gura Văii), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Traficul se desfăşoară pe o bandă pe sens. Se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei.

Potrivit Infotrafic, se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

UPDATE. 

Un accident rutier produs marţi pe DN6, pe raza localităţii Gura Văii, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a soldat cu patru victime victime, care au fost transportate la spital, conform Agerpres.ro

"Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei în mers. Un bărbat de 34 ani, din Drobeta Turnu Severin, nu a păstrat distanţa şi a lovit autovehiculul din faţa sa, care a fost proiectat în cel de-al treilea autoturism. Din accident au rezultat patru victime, care au fost transportate la spital. În urma testării, a rezultat alcoolemie 'zero' în cazul şoferilor. În continuare se fac cercetări la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, cms. şef de poliţie Nicolae Lohon.


La faţa locului au intervenit şi reprezentanţi ai Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin. Cele patru victime au primit primul ajutor de la echipajele medicale SMURD şi SAJ, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele trei autoturisme implicate în accident, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta al judeţului Mehedinţi, plt. maj. Raluca Tîrcă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii