Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură la frontieră. Ce au găsit polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă în bagajele a doi pasageri sosiți din Turcia

ro

31 Jan, 2019 11:38 1269 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și confiscat în P.T.F. Vama Veche bunuri în valoare de peste 15.800 lei, pentru care trei cetățeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.
 
Potrivit unui comunicat transmis de Garda de Coastă, în data de 31.01.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor din două autocare ce efectuau curse pe ruta Turcia – România.

”Astfel, colegii noștri au descoperit ascunse în bagajele personale a trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 44 și 63 de de ani, domiciliați pe raza județelor Constanța și Galați, 198 articole de îmbrăcăminte, pentru care nu dețineau documente de provenienţă. Persoanele în cauză au declarat că au achiziţionat bunurile din Turcia, cu scopul de a le comercializa în România” - au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.


Pentru bunurile transportate, cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.500 lei, iar bunurile a căror valoare se ridică la aproximativ 15.860 lei au fost confiscate şi vor fi introduse în camera de corpuri delicte a instituţiei.

Sursa foto: Garda de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii