Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CAMEX aduce la Constanţa Bursa de contractări în construcţii

ro

19 May, 2011 15:43 1266 Marime text

În perioada 26 - 29 octombrie 2011, Expoziţia Naţională de Construcţii şi Instalaţii CAMEX sărbătoreşte 10 ani alături de constănţeni.

Începând din 2011, Expoziţia CAMEX Constanţa se reinventează şi va fi organizată tradiţional ca Bursă de contractări în construcţii, la sfârşitul lunii octombrie, perioadă oportună pentru bilanţul activităţilor financiare de pe litoral şi pentru planificarea investiţiilor şi contractarea lucrărilor din 2012.

Având în vedere investiţiile majore din sectorul hotelier şi faptul că mare parte dintre acestea au loc pe litoral, expoziţia de la Constanţa este focusată pe industria hotelieră şi de turism. Noua bursă de contractări în construcţii se adresează hotelierilor, investitorilor în turism de pe litoral şi constructorilor, şi se înscrie în agenda acestora ca eveniment care pregăteşte sezonul turistic din 2012.

Programul expoziţional de la Constanţa va fi completat de Forumul Regional în Construcţii "Construct Week" care va avea loc pe 27 octombrie 2011, simultan cu expoziţia CAMEX.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii