Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera, informată despre o sesizare la ANI

ro

18 Feb, 2015 19:35 1298 Marime text
Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a fost informat, astăzi, despre faptul că ANI a fost sesizată de „un grup de oameni de bine” despre faptul că 40 de deputaţi ar fi fost în conflict de muncă în perioada 2008-2012, a explicat secretarul Camerei Niculae Mircovici, informează Mediafax.

„A fost informat Biroul Permanent despre faptul că a fost trimisă o sesizare la ANI în legătură cu patruzeci şi ceva de deputaţi care ar fi în conflict de interese în perioada 2008-2012. Ea a fost dată Secretarului General pentru corespondenţă întrucât Biroul Permanent nu are niciun fel de atribuţie. Cum primiţi dumneavoastră presa, o sesizare, aşa a primit şi ANI o sesizare de la un grup de oameni de bine, e o sesizare nesemnată, dar ANI este cea care procedează la verificare şi unede e cazul şi se îndeplinesc condiţiile prevăzute de legea ANI şi de legea 176/2010 se vor lua măsuri”, a explicat Mircovici.

El a mai spus că „probabil” că ANI va face investigaţii.

„Acest grup de oameni sesizează faptul că din anumite considerente la un anumit moment în 2010 (..) undeva a apărut o informaţie că 22 de deputaţi au rude încadrate la Cameră. Au fost selectaţi un număr din cazurile care erau un număr de oameni de la trei grupuri parlamentare la momentul repectiv. Probabil că ANI va face aceste investigaţii şi cei la care s econfirmă că sunt rude de gradul trei vor ajunge în aceasstă situaţie”, a adăugat Mircovici.



Sursa: Mediafax
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii