Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Călin Nistor, avizat pentru funcția de procuror șef adjunct DNA

ro

16 May, 2016 12:23 1978 Marime text
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, astăzi, a avizat favorabil propunerea ministrului Justiției de reînvestire a lui Călin Nistor în funcția de procuror șef adjunct al DNA.
 
Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

UPDATE, ora 14.02:

CSM precizează:
 
”În şedinţa de astăzi, 16 mai 2016, după parcurgerea activităților prevăzute în procedura de avizare, analizarea proiectelor de management şi susţinerea interviurilor, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, cu unanimitate de voturi, propunerile ministrului justiției de reînvestire în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnilor procurori Nistor Călin şi Marius Constantin Iacob.
            Propunerile pentru reînvestire în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au fost înaintate Consiliului Superior al Magistraturii de către ministrul justiţiei în data de 25 aprilie 2016.
Hotărârile de avizare a Secţiei pentru procurori vor fi transmise Ministerului Justiţiei în cursul zilei de astăzi, 16 mai 2016.
            Potrivit art. 54 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prim-adjunctul şi adjunctul acestuia, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, adjuncţii acestuia, procurorii şefi de secţie ai acestor parchete, precum şi procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi adjuncţii acestora sunt numiţi de Preşedintele României, la propunerea ministrului justiţiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de 10 ani în funcţia de judecător sau procuror, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.”
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii