Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Anchetatorii iau în calcul un omor Cadavru găsit în portbagajul unei maşini cu numere de Constanţa, în Capitală

ro

08 Apr, 2015 19:54 2685 Marime text
Potrivit B1 TV, în portbagajul unei maşini cu numere de Constanţa, care era staţionată pe o stradă vizavi de Secţia 9 de Poliţei în cartierul Pantelimon din Bucureşti, a fost găsit un cadavru.

Macabra descoperire a afost făcută când muncitorii care lucrau la borduri au vrut să mute maşina şi au simţit un miros greu. Oamenii legii se află la faţa locului şi în cauză a fost deschisă o anchetă.

UPDATE 5, ora 23.04

Cadavrul ar putea aparţine unui om de afaceri cunoscut din Bucureşti, iar maşina ar aparţine unui lanţ hotelier deţinut de Mohammad Murad. Aceste informaţii au fost obţinute pe surse de România TV. Totodată, anchetatorii au declarat că iau în calcul varianta unui omor.

UPDATE 4, ora 22.28

Din câte se pare, anchetatorii se bazează şi pe camerele video din zonă pentru a determina cum a ajuns maşina pe şoseaua Pantelimon. Totodată, gandul.info arată că anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca trupul să aparţină unui cetăţean sirian ce a fost dat dispărut de familia sa la finalul lunii decembrie 2014.

UPDATE 3, ora 22.24

Potrivit Click, mașina, un Opel cu numere de Constanța, figura în evidențele Poliției ca furată încă din luna ianuarie. Oamenii legii au descoperit, lângă geamantan, o pereche de cizme de cauciuc. Folia în care era învelit geamantanul era plină de sânge.

UPDATE 2, ora 22.00

Potrivit reporterntv.care citează surse judiciare, mașina ar aparține unui cunoscut lanț hotelier din stațiunea Mamaia.ro. De asemenea, sursa citată mai arată că  trupul este în stare avansată de putrefacție, dar nu a fost tranșat, ci așezat în așa fel încât să încapă în geantă, au relevat cercetările de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei. Totodată, trupul neînsuflețit este îmbrăcat. În urma necropsiei se va determina cauza decesului și data la care a survenit acesta.

Ancheta este desfășurată de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

UPDATE 1, ora 20.28

Conform Realitatea TV, trupul aparţine unui cetăţean turc şi era ascuns într-un geamantan.

Sursă foto: stirile.rol.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii