Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa zvonurilor Ministrul Sanatatii si-a dat demisia, Emil Boc nu a semnat-o inca

ro

18 Aug, 2010 18:26 1477 Marime text
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, nu a demisionat, a declarat subsecretarul Raed Arafat pentru REALITATEA.NET. Şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, citat de Realitatea TV, infirmă zvonurile apărute în presă potrivit cărora ministrul Cseke Attila şi-ar fi dat demisia după tragedia care a avut loc la Maternitatea Giuleşti. Premierul Emil Boc i-ar fi respins cererea, mai spune presa. Ministrul Sănătăţii va face declaraţii de presă la ora 14.30.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut, miercuri, în şedinţa de Guvern deblocarea de urgenţă a posturilor din sistem, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse medicale. Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii nu au putut confirma, dar nici infirma faptul că ministrul şi-a anunţat demisia, în schimb au precizat faptul că la ora 14.30, Cseke Attila va face o declaraţie de presă la sediul Guvernului.

Şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana muntean, a declarat că Cseke Attila nu a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Potrivit presei, demisia ministrului Sănătăţii ar fi venit ca urmare a incendiului de la Maternitatea Giuleşti, în urma căruia patrubebeluşiaumurit, iar alţi şapte sunt internaţilaSpitalulGrigoreAlexandrescu,uniidintreeiînstare critică. Mediciisuntrezervaţiînprivinţaşanselordesupravieţuirea micuţilor.Treidintreaceştiaauarsuride70%dinsuprafaţacorpului, ceilalţi - de 50% şi arsurialecăilorrespiratorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 18 Aug, 2010 18:13 De situatia SISTEMULUI SANITAR din Romania SE FAC vinovati toti PARLAMENTARII OPOZITIEI , ce vin cu tot felul de PORCARII in loc sa lucreze , sa gandeasca legi bune pentru SISTEMUL SANITAR ROMAN , ba mai mult sa fie SOLIDARI cu MINISTRUL DE LA SANATATE , ca doar fac parte din aceeasi CONDUCERE a ROMANIEI, nu-i asa ??? Cred ca PARLAMENTUL ROMANIEI , mai ales cei ce fac parte din OPOZITIE s-a cam MASONIZAT si nu-i mai INTERESEAZA de soarta si viata romanilor,nu-i asa ??? PARLAMENTARII arunca PISICA MOARTA in curtea ministrului de la SANATATE si FUG de responsabilitatea ce trebuie s-o imparta CU TOTII ,in mod egal.Ce vor PARLAMENTARII ??? ei sa taie sa spanzure si altii sa plateasca ,nu-i asa ???