Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Botezul juniorului Prigoana s-a terminat. Incepe petrecerea!

ro

07 May, 2011 23:25 2280 Marime text

 Slujba de botez a lui Eduard Gabriel Prigoana s-a terminat. La final, IPS Teodosie le-a spus parintilor lui Eduard Gabriel ca poarta numele unui inger si va fi un inger care va ocroti intrega familie.

Bebelusul a plâns foarte puţin atunci când a fost băgat în cristelniţă, însă s-a potolit imediat după ce i-au dat suzeta.

In timpul slujbei, Prigoana senior s-a tinut de glume. La un moment dat o invitata care statea in apropierea nasilor si a sotilor Prigoana, a ajutat-o pe Adriana, aranjandu-i o suvita din par, moment in care a exclamat ca este foarte frumoasa. Remarca n-a ramas netaxata de Silviu Prigoana care zambind a exclamat: "este frumoasa, mare lucru sa fi frumoasa"!

 

Invitatii parasesc rand pe rand Catedrala Sfintii Petru si Pavel si se indreapta spre locul unde va incepe in jurul orei 19.30 de minute petrecerea de dupa botez. Peste 60 de familii au fost invitate să participe la botezul bebeluşului de cinci luni Eduard Gabriel, al cărui părinte spiritual este deputatul constănţean Eduard Martin si prietena sa Monica. Cheful are loc la hotelul Malibu din statiunea Mamaia, acolo unde se altfel sunt cazati si oaspetii veniti de la Bucuresti.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ghita de la dna 07 May, 2011 20:51 un cutremur acolo si scapam de mafie