Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BMW cu peste 211 km/h, pe soseaua Timisoara-Sannicolau Mare

ro

08 May, 2010 15:00 1893 Marime text

rutiera_14988300.jpgGoană nebună pe drumul care leagă Timişoara de Sânnicolau Mare. Pentru că se grăbea, un timişorean a înregistrat o viteză demnă de o autostrada germană - peste 200 de kilometri la oră.

Un timişorean extrem de grăbit a fost prins de poliţişti, sâmbătă, când circula cu 211 kilometri la oră, pe drumul care leagă Timişoara de Sânnicolau Mare, potrivit agenda.ro.

Şoferul, aflat la volanul unui autoturism BMW, a călcat zdravăn pedala acceleraţiei, iar atunci când a trecut prin dreptul radarului, poliţiştii au observat că circula cu o viteză de peste 200 kilometri pe oră. La scurt timp, şoferul s-a trezit tras pe dreapta de un echipaj de la Poliţia Rutieră.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că se grăbea foarte tare şi le-a spus agenţilor că trebuia să ajungă la un eveniment extrem de important în Timişoara. Şoferul grăbit s-a scuzat şi a semnat procesul-verbal.

Acum, timişoreanul s-a ales cu permisul de conducere reţinut pe 90 de zile şi a încasat o amendă de 540 lei.

La verificări, oamenii legii au constatat că, în ultimii ani, tânărul a mai depăşit de două ori flagrant viteza legală şi s-a mai ales cu sancţiuni.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii