Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bittman este acuzat că şi-a construit ilegal un drum care se leagă de A2

ro

18 Jul, 2011 00:10 1822 Marime text

Dan Bittman, solistul trupei Holograf este acuzat că şi-ar fi construit un drum ilegal, care se leagă de Autostrada Soarelui, la kilometrul 49 în sensul de mers Bucureşti-Constanţa. Este vorbba de o mică alee care pleacă dintr-o parcare de pe austostradă şi se uneşte cu Balta Sulimanu unde artistul are în concesiune 20 de hectare.

La kilometrul 49 de pe Autostrada Soarelui, în sesnul de mers Bucureşti-Constanţa, Dan Bittman are în concesiune o baltă de aproximativ 20 de hectare pentru pescuit. Lacul este la doar câţiva metri de autostradă, însă, din păcate, nu există un nod rutier prin care să se facă accesul maşinilor.

Când vine la baltă, Bittman este nevoit să meargă pe drumul vechi spre mare (ieşirea din Pantelinom) până la Tămâdău, unde face dreapta pe câmp, apoi trebuie să traverseze o trecere improvizată, fără bariere sau alte semne de avertizare, peste calea ferată iar de aici prin hârtoape până la baltă.

Pe autostradă, chiar lângă pescăria solistului, este o parcare cu toaletă din spatele căreia Bittman a construit acum un drum pentru acces, nemaifiind nevoit să ocolească prin Tămădău şi pe câmp. Artistul spune că are acordul celor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România pentru această constucţie, însă, jurnaliştii Tir Magazin, care au dezvăluit cazul, în contrazic pe Bittman şi spun că este ilegal să faci o asemena construcţie pe autostradă

Reporterii Libertatea au mers aici, pentru a vedea cât de mult încurcă drumul lui Bittman. În realitate, mica alee care pleacă din parcare nu deranjează absolut deloc, ba din contră, îl ajută pe îndrăgitul cântăreţ să nu mai ocolească atât de mult şi să-şi rupă maşina prin hârtoapele de pe câmp.

Problema se pune însă altfel: unde ajungem dacă orice s-ar lega de autostradă aşa cum a făcut "Danuţ"?

Sursa: Libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii