Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bercea Mondial l-a sunat pe Mircea Basescu din inchisoare pentru a solicita ajutor

ro

27 Jul, 2014 09:33 2025 Marime text
Romania Tv a facut noi dezvăluiri în dosarul lui Mircea Băsescu, publicand stenogramele convorbirii telefonice dintre fratele preşedintelui Băsescu si interlopul Bercea Mondial. Este vorba de o convorbire telefonica care a avut loc la sfarsitul anului 2013. Interceptarea convorbirii apare la dosarul fratelui preşedintelui Traian Băsescu, potrivit Romania Tv. Bercea Mondial ii solicita lui Mircea Basescu sa-i gaseasca un avocat bun pentru a iesi din puscarie.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, i se plânge lui Mircea Băsescu şi că judecătorii i-au distrus familia pentru că, în acelaşi dosar, au condamnat-o şi pe soţia lui şi pe fiul lor cel mare.

Mircea Băsescu ii spune lui Bercea: "Îţi trebuie un avocat ca lumea! De acolo, de prin Bucureşti, din Constanţa, asta este! Trebuie să rezolvăm!"

Din probele depuse la dosar rezultă că nu era prima dată când Bercea apela la naşul său, Mircea Băsescu, pentru a fi ajutat în problemele cu justiţia. Potrivit interceptărilor, Bercea a apelat la fratele Preşedintelui pentru a-l ajuta pe fiul său să scape de un dosar penal, dosar în care Florin Anghel a primit doar o condamnare cu suspendare, mai noteaza Romania Tv.

Amintim ca Mircea Băsescu, fratele şefului statului, rămâne în arest preventiv, dupa ce magistratii de la Tribunalul Constanţa au respins cererea sa de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii