Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a intrat cu BMW-ul în gardul Poliţiei Rutiere a fost identificat

ro

04 Aug, 2014 12:45 2394 Marime text
Potrivit unor surse, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul secţiei Poliţiei Rutiere din Constanţa a fost identificat de autorităţi.

După ce a agresat un alt şofer în trafic, bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în gardul Poliţiei Rutiere. După ce a văzut ce a făcut, conducătorul auto a fugit de la faţa locului. Incidentul s-a petrecut joi noapte. În jurul orei 23.00, un bărbat a sunat la 112 şi a susţinut că o persoană aflată la volanul unui autoturism marca BMW a început să-l şicaneze în trafic, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Bărbatul a încercat să scape de el, dar conducătorul BMW-ului l-a urmărit până pe bulevardul I.C. Brătianu. La un moment dat, şoferul recalcitrant a pierdut controlul volanului, după care a ieşit de pe carosabil, a intrat pe trotuar şi s-a oprit în gardul Poliţiei Rutiere. După fapta sa, şoferul BMW-ului a fugit de la faţa locului. În cauză, poliţiştii Secţiei 4 au deschis un dosar de cercetare penală. Bărbatul a fost identificat cu uşurinţă, dat fiind că în zonă sunt montate camere de supraveghere, care au surprins scena. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • xyz 31 Aug, 2014 22:14 eu as zice sa incercati sa mai redactati o data minciuna asta de mai sus..as spune ca un articol ar trebui redactat cu fapte adevarate .. incercati si "planul B" si dp aceea postati articolul..sau pe aici circula doar "baliverne" ?