Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:51 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbaţi urmăriţi internaţional, depistaţi de poliţiştii constănţeni

ro

20 Sep, 2017 12:56 695 Marime text
Poliţiştii din Constanța, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Belgia, pentru infracțiuni la nivelul stupefiantelor, precum și un alt bărbat, urmărit de autoritățile din Germania, pentru infracțiuni contra proprietății.

La data de 19 septembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța au  depistat un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Constanța, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare belgiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor, fapte comise pe teritoriul Belgiei.

În aceeași zi, polițiștii din Constanța au depistat un alt bărbat, de 19 ani, din municipiul Constanța, împotriva căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni contra proprietății.

Pentru depistarea celor doi urmăriți, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zile de astăzi, să fie prezentaţi magistraţilor, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile din Belgia, respectiv Germania.

Ti-a placut articolul?

Comentarii