Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reținut pentru furt calificat

ro

16 Aug, 2016 15:09 1513 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
 
Astăzi, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul E.F.E, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment, în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că:
 
La data de 21.02.2016, în intervalul orar 18,00 – 20,30, în timp ce se afla pe str. Mircea cel Bătrân din mun. Constanţa, individul E.F.E., a observat un autoturism marca Volkswagen cu numere de înmatriculare de Tulcea, care nu avea portierele încuiate. Bărbatul a deschis ușa din dreapta faţă și a pătruns în interiorul autoturismului, răvășind bunurile din interior. Acesta a sustras un GPS, două perechi de ochelari şi o mapă cu acte.
 
La data de 05.04.2016, în jurul orelor 14,30, în timp ce se afla pe strda Revoluţiei din 22 Decembrie 1989 din Constanţa, același bărbat a observat o sacoşă cu scule într-o autoutilitară staţionată, şi, profitând de neatenţia conducătorului auto care se afla la volan, a luat sacoşa şi a fugit pe străzile din zonă. Ulterior comiterii faptei, acesta a vândut un flex aflat în sacoşă, martorului C.M, contra sumei de 30 lei.
Celelalte bunuri sustrase au fost ascunse de inculpat într-o cameră dezafectată a imobilului situat în Constanţa, str. Petru Rareş, loc indicat de individ. Bunurile sustrase, inclusiv flexul vândut, au fost restituite persoanei vătămate.
 
În noaptea de 14/15.08.2016, în jurul orelor 02,00, în timp ce se afla pe strada Ecaterina Varga la intersecţia cu strda Negru Vodă, din Constanţa, inculpatul a spart geamul portierei dreapta faţă de la autoturismul marca Citroen şi din interior a sustras o tabletă marca Nexus şi un pachet de ţigări. El a fost văzut de martorul ocular M.A.M, care a anunţat organele de poliţie şi l-a urmărit pe toată perioada desfăşurării activităţii infracţionale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii