Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o armă adusă ilegal din Belgia. Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal (video)

ro

24 Nov, 2017 09:27 2146 Marime text
Polițiștii din Dâmboviţa cercetează un bărbat pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, după ce l-au surprins în flagrant delict în timp ce intenționa să vândă un pistol introdus ilegal în țară din Belgia și  cartușe. Bunurile au fost indisponibilizate, informează un comunicat al Poliției Române. 
 
La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au surprins în flagrant delict un bărbat, din localitatea Șotânga, în timp ce oferea spre vânzare o armă neletală supusă autorizării și două cartușe.
 
În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că pistolul și muniția ar fi fost achiziționate din Belgia și introduse ilegal în țară, în urmă cu câteva săptămâni.
 
Cel în cauză este cercetat pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.
 
Bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
 
La activitate au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmbovița și specialiști criminaliști. 

Sursa video: Poliția Română
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii