Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat decedat după ce a fost atacat de un roi de viespi. Ce au stabilit anchetatorii

ro

24 Jul, 2018 20:23 1798 Marime text
Un angajat al unei firme de construcţii a decedat, marţi, după ce a fost muşcat de viespi, în comuna Pericei, unde se afla pentru a efectua o lucrare la un drum, transmite Agerpres.ro. 
 

"Un muncitor de la o firmă de construcţii făcea o subforare de drum şi a intrat la un cetăţean în curte să bea apă. Cum a deschis fântâna - proprietarul nu prea foloseşte fântâna, pentru că are hidrofor - o familie de viespi care era acolo l-a atacat. Vreo şapte viespi l-au înţepat, colegii imediat l-au urcat în maşină să-l ducă la spital, dar, din păcate, bărbatul avea alergie şi a decedat", a declarat pentru AGERPRES primarul comunei Pericei, Bocidai Csaba.

 
Acesta a adăugat că, ulterior incidentului, formaţia de pompieri voluntari din comună a distrus prin ardere cuibul de viespi din fântână.
 
Potrivit precizărilor făcute pentru AGERPRES de comisar-şef de poliţie Tincuţa Dumuţa, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, victima era din localitatea Pericei şi avea 43 de ani.
 
Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut incidentul soldat cu decesul bărbatului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii