Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat aflat într-un caiac, salvat de la înec în Marea Neagră, de Garda de Coastă!

ro

03 Sep, 2014 12:44 2350 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea unui cetăţean român aflat într-un caiac care se răsturnase pe braţul Sfântu Gheorghe, la gura de vărsare în Marea Neagră, se arată într-un comunicat de presă.

Astăzi, în jurul orei 10.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost anunţaţi printr-un apel primit prin „SNUAU 112” să intervină pe braţul Sfântu Gheorghe, la gura de vărsare în Marea Neagră, pentru recuperarea unui cetăţean român aflat într-un caiac care se răsturnase din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

"Imediat, un echipaj al poliţiştilor de frontieră s-a deplasat în zona indicată, cu o ambarcaţiune rapidă model RIB a Grupului de Nave Sulina, şi a reuşit să recupereze persona aflată în dificultate şi să o transporte în siguranţă la mal în Portul Sfântu Gheorghe. Persoana în cauză, Răzvan C.-G., în vârstă de 38 ani, domiciliat pe raza judeţului Neamţ, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind acum în afara oricărui pericol. Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că din cauza valurilor mari şi a vântului puternic, caiacul s-a răsturnat, el a căzut în apă şi nu mai putea să redreseze caiacul şi nici să ajungă la mal.", a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, agent-şef adjunct de poliţie Marius Ovidiu Niculescu.

sursă foto: www.outsideways.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii