Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banca Transilvania a preluat Volksbank pentru 81 de milioane de euro

ro

07 Apr, 2015 18:36 1923 Marime text
Banca Transilvania a preluat Volksbank. Tranzacţia a fost încheiată la un preţ de 81 milioane de euro, din care 58 de milioane de euro sunt plasate într-un cont escrow pentru acoperirea unor viitoare riscuri care ar putea să apară în termen de un an, anunţă banca, într-un raport, informează bursa.ro.

Banca Transilvania va oferi clienților cu credite în franci elvețieni (CHF) ai băncii austriece posibilitatea de convertire a împrumuturilor în lei sau euro cu un discount de 22,5%. Potrivit BT, la acest procent se adaugă comisionul de risc plătit efectiv de clienţi pe tot parcursul derulării creditului.

Oferta Băncii Transilvania pentru clienţii cu credite în franci elveţieni este valabilă din 4 mai, în unităţile Volksbank România, iar conversia se va realiza la cursul BNR din data semnării documentaţiei în faţa notarului public.

Începând cu data de 4 mai, clienţii Volksbank România vor fi contactaţi telefonic şi invitaţi la o întâlnire, la unul dintre sediile VBRO, iar în prezent este în pregătire infrastructura Volksbank România, aşa încât totul să decurgă conform aşteptărilor, transmite BT.

Sursă foto: www.presalocala.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii