Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bahmu emotionata la botezul mezinului Eduard - Gabriel

ro

07 May, 2011 22:19 2739 Marime text

cori078_resize.jpgMicuţul Eduard Gabriel Prigoană va fi botezat astăzi la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Deputatul constănţean Eduard Martin si prietena sa, Monica sunt nasii micutului Eduard Gabriel. Invitaţii, au inceput sa vina la Catedrala din Constanta. Printre ei si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

In urma cu cateva momente au sosit la Catedrala cu o limuzina Mercedes de culoare neagra si familia Prigoana  - Adriana, Silviu, Maximus, fiul cel mare dar si mezinul Eduard-Gabriel care urmeaza sa fie crestinat. 

cori079_resize.jpgBahmu le-a declarat jurnalistilor ca micutul Eduard este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua sa si este un copilas minunat. Desi a mai trecut prin multe botezuri, fiind nasa peste cateva zeci de micuti, Bahmu are emotii pentru botezul de astazi.  Adriana poata o rochie de culoare verde smarald iar micutul Eduard este imbracat in frac.Familia Prigoana este insotita si de bona filipineza a lui Maximus, fiul cel mare al cuplului Adriana - Silviu Prigoana.

Si nasii, deputatul Eduard Martin si prietena sa Monica au ajuns la Catedrala Sfintii Petru si Pavel, precum si Honorius si Silvius, baietii din prima casatorie a lui Silviu Prigoana. Acesta este insotit de prietena sa. 

Tatal parlamentarului Eduard Martin, Gheorghe Martin lipseste de la eveniment fiind internat la o clinica in tara pentru tratament.

Creatoarea de moda  Flora Nastase participa si ea la ceremonia de crestinare a juniorului familiei Prigoana, vedeta tv, Gheorg(bucatarul de la Teo Show), precum si colegul de partid al politicianului, pdl-istul Sever Voinescu.

update - a inceput slujba de botez oficiata de IPS Teodosie si un sobor de preot.

 

update 1- Oaspetii la botez au fost cazaţi la hotelul Malibu din Mamaia, unde va avea loc şi petrecerea.

update 2 - Micutul Eduard Gabriel a primit sfanta taina a botezului, Adriana Bahmuteanu a sarutat mana nasului, Eduard Martin, asa cum cere obiceiul. 

vom reveni.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii