Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocaţi, procurori şi primarul din Turnu Severin, pe lista persoanelor care făceau sex cu adolescente

ro

13 Feb, 2015 18:41 2678 Marime text
Primarul din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, apare printre clienţii reţelei care racola eleve pe care le exploata sexual, potrivit referatului procurorului care a cerut arestarea omului de afaceri Dănuţ Ovidiu Mârţ, considerat liderul grupării de proxenetism.
 
Astfel, potrivit referatului, în data de 13 ianuarie 2014, la ora 22.36, “Mârţ Ovidiu Dănuţ îi oferă lui Bogdan 4 CD-uri (patru fete)". Acelaşi document arată că în data de 15 ianuarie 2014 "o persoană, Narcis, i-a solicitat lui Mârţ Ovidiu Dănuţ două fete, una pentru el şi una pentru domnul doctor".
 
Câteva zile mai târziu, în data de 21 ianuarie 2014, Dan Ovidiu Mârţ îi transmite lui Mircea, potrivit aceluiaşi referat al procurorilor, "că a completat echipa cu fotbalişti noi, procurorul arătând că este "evident că se referă la noi fete recrutate".
 
În referatul procurorilor apar numele unor cunoscuţi avocaţi şi procurori, precum şi numele primarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, printre persoanele care plăteau pentru serviciile fetelor racolate de reţeaua de proxenetism.
 
"Din discuţiile purtate cu fetele care erau la Mârţ a reieşit că acestea întreţineau relaţii sexuale contra cost cu numiţii Stoica (procuror), Crudiu Sorin, Marian Valon, Gherghe Constantin (primarul)", se arată în referatul procurorilor.
 
Adolescentele care întreţineau relaţii sexuale cu aceştia primeau sume de bani cuprinse între 50 şi şi 500 de lei.
 
Astfel, se arată în referatul procurorilor, o altă minoră audiată în dosar a declarat la audieri că a întreţinut relaţii sexuale cu Eugen atât la locuinţa acestuia, cât şi la domiciliul lui Ovidiu Mârţ. "Ştia că sunt minoră şi am practicat cu el sex oral şi normal", a declarat tânăra la audieri.
 
Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, neagă că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinerele racolate de bărbaţii acuzaţi de proxenetism.
 
"Adevărul nu este ăsta, o să vedeţi. Vorbe, poveşti total neadevărate", a spus Constantin Gherghe.
 
Întrebat de jurnalişti cine ar avea interesul să îl implice în dosarul de proxenetism, edilul a ridicat din umeri şi a plecat.
 
Dănuţ Ovidiu Mârţ, considerat liderul grupării de proxenetism ale cărei victime erau eleve racolate de la licee din Drobeta Turnu Severin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistraţii Curţii de Apel Craiova.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii