Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:27 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertizare de călătorie în Bosnia şi Herţegovina. Mai multe drumuri au fost închise

ro

07 Aug, 2014 11:20 1180 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau care călătoresc în Bosnia şi Herţegovina, în perioada 7 - 9 august, cu privire la situaţia principalelor drumuri din acest stat, pe fondul riscului de inundații.

În urma precipitațiilor abundente, au fost afectate mai multe localități din acestă ţară, în special în zona adiacentă localității Banja Luka, precum şi în nord, în regiunea Tuzla și în zona localităților  Zenica, Doboj, Banja Luka și Zvornik.

Cele mai afectate localități din vecinătatea orașului Banja Luka sunt Starcevica, Mejdan, Ada, Debeljaci, Vrbanja, Rebrovac și Borik, care nu mai sunt conectate la rețeaua de electricitate, comunică MAE.

Drumul național Bijeljina - Priboj - Tuzla este închis în zona localității Tobut, din cauza alunecărilor de teren, iar drumul Bijeljina – Brcko, în dreptul localității Cadavica, a fost închis circulației.

De asemenea, au fost blocate unele artere rutiere din zona localității Banja Luka, iar drumul regional Lopare–Celic şi drumul național Tuzla – Orašje, în zona localității Srebrenik, au fost închise.

În localitatea Kostajnica este instituită stare de urgență.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care doresc să tranziteze Bosnia şi Herţegovina să manifeste prudenţă şi să consulte  pagina de internet www.mae.ro, rubrica „Alerte, sfaturi de călătorie”  pentru informaţii actualizate.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii