Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:33 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANI Avere nejustificată pentru Cezar George Cioclea, comisar şef al Gărzii Financiare Ilfov

ro

24 Mar, 2015 10:48 1252 Marime text
Agenția Națională de Integritate (ANI) arată, prin intermediul unui comunicat de presă, că a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 278.264,47 de lei (aproximativ 62.813 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Cezar George Cioclea, comisar șef de divizie în cadrul Gărzii Financiare - Secția Județeană Ilfov, în perioada 1 ianuarie 2.000 - 31 decembrie 2.010.
 
„Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel București în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Cezar George Cioclea în perioada exercitării funcției publice.
 
Cezar George Cioclea a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, se mai arată în comunicatul ANI.
.

Ti-a placut articolul?

Comentarii