Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aventură pe două roți. Traseul a urmărit promovarea celor mai frumoase locuri din Bărăgan, Dobrogea şi Silistra

ro

25 Aug, 2018 15:22 1618 Marime text
Foarte populară ca mod de relaxare, bicicleta a adus laolaltă aproximativ 40 de călărăşeni dornici de distracţie, de mişcare şi de socializare. La iniţiativa clubul bicicliştilor din Călăraşi, s-a organizat un traseu prin care s-a urmărit promovarea celor mai frumoase locuri din Bărăgan, Dobrogea şi Silistra, dar şi atragerea de noi membrii doritori de pedalat, conform Adevarul.ro

Cele două condiţii obligatorii pentru a face parte din grup sunt pasiunea pentru cicloturism şi socializarea. Înfiinţat în urmă cu cinci ani, clubul a devenit un mod de viaţă, o evadare din cotidian, o sursă importantă pentru reîncărcarea bateriilor. 

Marcel Frunzeanu, de 43 de ani, responsabil cu organizarea traseelor, spune că mersul cu bicicleta este cea mai la îndemână modalitatea de a cunoaşte oameni şi locuri, de a te relaxa. După o experienţă trăită la limita dintre viaţă şi moarte în urmă cu opt ani, bărbatul din Călăraşi a găsit o varianta ieftină de a-şi întreţine starea de sănătate şi de a-şi aduce în viaţa o doză constantă de optimism.  

Angajat al Ministerului Afacerilor Interne de mai bine de 20 de ani, unde a activat ca şi jandarm, Marcel Frunzeanu este de an an poliţist. Recunoaşte că el şi colegii săi din grup uită de toate problemele, de acasă şi de la birou, şi de stresul cotidian când pleacă pe traseu.


Articolul integral poate fi citit pe Adevarul.ro
Sursa foto: Adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii