Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:15 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Avea 46 de ani Cateluţa Liliana Nicolescu, găsită ieri spânzurată în portul Tomis, era laborant la Colegiul Carol I din Constanţa (galerie foto+video)

ro

24 May, 2016 10:34 59385 Marime text


Cateluţa Liliana Nicolescu, femeia găsită ieri spânzurată în Portul Tomis era cadru didactic la Colegiul Comercial Carol I, din Constanţa. 

Femeia, era în vârstă de 46 de ani şi a fost găsită decedată de către soţ pe o ambarcațiune proprietate personală. Nu se cunosc mai multe detalii despre moartea acesteia.

UPDATE 2, ora 11.09:
 

Potrivit unor informații, se pare că ambarcațiunea pe care a fost găsită spânzurată Cateluţa Liliana Nicolescu era a unchiului ei. Aceasta mergea frecvent la ambarcațiune pentru a avea grijă de ea. Fiica Lilianei este în Germania, iar soțul a fost și el plecat la muncă în străinătate, însă în momentul producerii tragediei se afla în România. Reprezentanții Colegiului Carol I spin că Liliana nu era omul care să se omoare. 

UPDATE 1, ora 10.47


Cateluţa Liliana Nicolescu era laborant tehninian în Laboratorul de fizică-chimie a Colegiului Carol I.

Directorul Colegiului Carol I, Adriana Dima, ne-a povestit că, ieri, Cateluţa Liliana Nicolescu a venit la serviciu, dar nu a dat de bănuit că ar intenţiona să-şi ia zilele.

„Am fost ieri la muncă. Nu părea abătută sau revăşită. Nu ne-a dat de bănuit că ar face aşa cea. Transmitem condoleanţe mamei şi familiei“, ne-a spus Adriana Dima.

Cateluţa Liliana Nicolescu are 46 de ani. Fiica ei era plecată de ceva timp în stăinătate.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii