Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA. Ce abonaţi vor fi afectaţi

ro

18 Sep, 2018 09:31 2303 Marime text
Astăzi - 18 septembrie 2018, incepand cu ora 09:00, la Statia de tratare si pompare Palas din municipiul Constanţa s-au înregistrat câteva variaţii de tensiune, pompele de la nivelul stației rămânând  fără energie electrică. 

Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanenţă  din cadrul staţiei au facut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiţii de siguranţă.

Având în vedere însă debitul şi numărul mare al consumatorilor deserviţi, abonaţii din zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I si Inel II apa este furnizata cu presiuni scăzute, iar consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor din aceste zone nu au apa potabilă până în jurul orei 11:30. 

 Toti constănţenii deserviţi  de statia Palas sunt asiguraţi că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitătii serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, atâta timp cât nu vor mai exista fluctuaţii/întreruperi în alimentarea cu energie electrică. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii