Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:08 13 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie la conducta staţiei Cota 20 Ovidiu

ro

30 Jan, 2019 14:56 874 Marime text
Astazi, 30 ianuarie 2019, in jurul orei 13,00, magistrala de transport apa, cu diametrul de 1.000 mm, a suferit avarie in zona statiei de pompare Cota 20 Ovidiu.

Imediat, la fata locului s-au deplasat mai multe echipe de interventie.

Pentru remedierea avariei s-a redus presiunea apei pe tronsonul avariat. In aceasta situatie, abonatii din zonele inalte ale orasului Navodari, localitatea Lumina si zona blocurilor ANL din localitatea Ovidiu vor avea apa cu presiuni scazute in intervalul 14,00 - 21,00.

Echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.

UPDATE: Pentru remedierea avariei survenita astazi - 30 ianuarie 2019, in zona statiei de pompare Cota 20 Ovidiu, echipele de interventie au incercat executarea lucrarilor de reparatii cu conducta sub presiune. Însă, din cauza debitului mare de apa și a necesității înlocuirii unei piese de legatura pe conducta magistrala de transport apa, cu diametrul de 1.000 mm, s-a impus sistarea furnizarii apei pe tronsonul avariat.

Prin urmare, abonatii din orasul Navodari, cei din localitatea Lumina, dar si consumatorii din zona blocurilor ANL din localitatea Ovidiu nu vor avea apa la robinete in intervalul orar 16,30 - 24,00.

Se preconizează că finalizarea lucrărilor se va face până în jurul orei 21,00, dar tinand cont de diametrul mare si de lungimea retelei de distribuție, perioada de timp necesara pentru umplerea acesteia si intrarea in presiune este de aproximativ 3 ore.

„Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, transmite RAJA SA.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii