Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul moral al dublului asasinat de la Cernavodă este bărbatul dat dispărut

ro

09 Jan, 2011 17:15 1383 Marime text

Autorul moral al dublului asasinat de la Cernavodă este Bogdan Mitu, bărbatul dat dispărut după ce se presupune că s-a aruncat cu soţia sa în apele îngheţate ale Dunării.

Potrivit ziarului Adevărul de seară de Constanţa, aceasta este teoria susţinută de comisarul-şef Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. El a mai spus că Giani Deli-Iorga, cel care a recunoscut că i-a omorât pe părinţii fetei, este numai un executant al lui Bogdan.

"Autorul principal, singurul, prima vioară este acest sinucigaş, l-a convins, dacă el în 7 ani a convins-o pe aia să stea acolo. L-a convins pe respectivul prieten să îi fie pe undeva executant, să perceapă viaţa lui ca şi când ar fi a lui cu adevărat şi a putut să facă grozăvia asta (...) În cariera mea am văzut tot timpul echipe din acestea ale morţii (...) M-am uitat al el. Un bun executant, un prieten pe care îl bagi la înaintare. Aşa s-a întâmplat şi în cazurile de la Corbu, şi în cazul de la Palazul mare . Întotdeauna e o echipă a morţii", a spus psihologul comisar-şef Liviu Chesnoiu.

Psihologul Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Constanţa susţine că relaţia dintre cei doi principali suspecţi era mult mai strânsă decât una de prietenie. Giani Deli-Iorga îl considera pe Bogdan Mitu un frate de cruce, pentru care ar fi fost în stare să facă orice.


Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii